Joseph Morgan

1.jpg
O Josephovi

Narozen: 16.5.1981

Joseph se narodil v Londýně v Anglie. 11 let žil v Swansea, kam chodil na Morriston Comprehensive School předtím, než se přestěhoval zpět do Londýna, aby studoval Central School of Speech and Drama (střední školařeči a dramatu).

Svou kariéru začal v první sérii seriálu pro Sky One Hex jako Troy. Dále se objevil ve vedlejších rolích ve filmech Alexander aMaster and Commander: The Far Side of the World a mini-sérii od BBC2 The Line of Beauty.

Také se objevil v televizních seriálech Doc Martin a Casualty. Po boku Billie Piper (Doctor Who) si zahrál Williama v Mansfield Park. V roce 2010 ztvárnil titulní roli v mini-sérii Ben Hur, která se nejprve vysílala v Kanadské televizi CBC a potom v Americe na stanici ABC.

Během natáčení druhé série televizního seriálu The CW The Vampire Diaries byl vyhlášen konkurz na podstatnou zápornou roli, mocného upíraKlause. Jeho postava se v seriálu poprvé objevila v díle 2×19 -Klaus a od třetí série byla ustanovena mezi postavy hlavní.

Objeví se v připravovaném filmu Immortals jako Lysander po boku herce Supermana Henryho Cavilla.

Zajímavosti

Pokud se Joseph mohl v seriálu Vampire Diaries hrát jinou postavu, byl by to Damon. Má tetování na pravé paži. Je to velký zastánce žen. Rádčte svého oblíbeného autora Stephena Kinga, od něhož je i jedna z jeho nejoblíbenějších knih The Stand. Zbožňuje pořad Gordona Ramsaye Kitchen Nightmares. Je velkým fanouškem zombie filmů jako Dead Snow, Dawn of the Dead, 28 days, 28 weeks a The Walking Dead. Fight Club je jedním z jeho nejoblíbenějších filmů všech dob.Bojí se pavouků. Během svého prvního natáčení Vampire Diaries, řekl špatný text. Miluje skákání výšek do vody. Rád dělá vlastní kaskadérské kousky. Pokud ztroskotal na ostrově, vzal by s sebou Daniela Gilliese, protože je zkušený v bojových uměních. Má rád čaj a dietní kolu, ačkoli nemá ráda šumivé nápoje.Jeho oblíbeným hororovým filmem je Interview with a Vampire, který viděl už 20 krát. Každý den chodí do posilovny, protože se bojí otevřít scénář a uviděl slova bez trička.

Filmografie

Seriálové role

2011-20?? The Vampire Diaries … Klaus (? epizod)

2008-2009 Casualty … Tony Reece (8 epizod)

2007 Doc Martin … Mick Mabley (5 epizody)

2007 Silent Witness … Matthew Williams (Suffer the Children: Part 1 a 2)

2005 William and Mary … Callum (3 epizody)

2004 Hex … Troy (4 epizody)

 

Hraje v

  • The Originals jako Klaus Mikaelson
  • Vampire Diaries jako Klaus Mikaelson
03.06.2013 21:29:06
theoriginals.cz


phoebe_tonkin_png_by_justsaneasyou13-d5ot93c.png

Narozeniny: Danielle Campbell

Narozen(a): 30.1.1995

30.1. 2014 *** 19 let

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one